Odaberite regiju
Košarica (0)

Drinkopoly

Igra koja garantira zaboravno iskustvo!

KUPI IGRU

What is Drinkopoly?

Drinkopoly© je društvena igra namijenjena poticanju zabave i interakcije među ljudima u svim okruženjima (kuća, tulum, bar, plaža). S ovom igrom izbjeći ćete dosadu. Drinkopoly je namjenjen isključivo za zabavu.

The Game Board

Igrača ploča ima 44 polja s različitim zadacima koji zahtjevaju dugu i kratku cugu. Tu su i posebna polja s posebnim zadacima poput Šank, Striptiz bar i Triježnjenje. Također postoje i karte koje zahtjevaju ispunjavanje različitih zadataka kao bi se napredovalo kroz igru.

The cards

Igra ima 30 karata sa zadacima. Svaki igrač koji izvuče kartu mora ispuniti traženi zadatak kako bi napredovao kroz igru. Neki od zadataka su smiješni, neki sexy, a neki jednostavno ludi! Možete biti sigurni da koju god kartu izvučete ostati će vam u sjećanju.

O igri

Drinkopoly je namijenjen punoljetnim
osobama, igru koristite na vlastitu
odgovornost.

Cilj igre

Zabaviti se!!! Drinkopoly garantira
zaboravno iskustvo.

U kutiji

Igrača ploča
30 karata sa zadacima
6 pijuna
1 kockica

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Drinkopoly® je društvena igra namjenjena punoljetnim osobama. Stvorena je u svrhu zabave i ne zahtijeva konzumaciju alkoholnih pića. Izdavač u nikojem slučaju ne želi promovirati i poticati konzumaciju alkohola. Izdavač ni na koji način nije odgovoran na proizašle situacije iz igre. Izdavač može u svakom trenutku napraviti promjene ili poboljšanja igre bez da o tome obavijesti korisnika. Kupnjom i igranjem igre pristajete na navedene uvjete.