Odaberite regiju
Košarica (0)

Drinkopoly Secrets

Društvena igra koje se ne želite sjećati!

KUPI IGRU

Što je Drinkopoly Secrets?

Drinkopoly Secrets je igra koja interakciju, flert i zabavu podiže na dosad neviđenu razinu. Igra je namijenjena za 6 igrača koji će iskusiti sreću,
ugodu, neugodu, natjecateljski duh i želju za zaboravom!

Igrača ploča

Igrača ploča se sastoji od 39 polja od kojih svako ima određenu funkciju i nalaže igraču koju kartu da izvuče. Također postoje i zajednička polja “cuga” na kojima ćete saznati što se radi nakon što nabavite svoj primjerak igre. :)

Karte: Pitanje

100 karata s delikatnim pitanjima na koja ćete morati odgovarati pred suigračima, pitanja su vezana uz sex, prijateljstvo, maštanja te priznanja. 5 kartica imate mogućnost personalizirati vlastitim pitanjima.

Karte: Zadatak

100 karata koje vam nalažu ispunjavanje različitih zadataka na koje ćete morati biti spremi psihički i fizički. Testira se vaša hrabrost, ludost, i želja za pobjedom.U setu se također nalazi 5 karata koje imate mogućnost personalizirati s vlastitim zadacima.

Karte: Završi rečenicu

100 karata koje vam zadaju početak rečenice koju morate završiti. Sve rečenice imaju jako zabavne I smješne početke te testiraju vašu kreativnost i mogućnost nasmijavanja ostalih sudionika igre. Kao i u ostalim setovima, 5 karata imate mogućnost prilagoditi vlastitom društvu.

O igri

Drinkopoly je namijenjen punoljetnim
osobama, igru koristite na vlastitu
odgovornost.

Cilj igre

Zabaviti se!!! Drinkopoly garantira
zaboravno iskustvo.

U kutiji

Igrača ploča
300 karata sa zadacima
6 pijuna
1 kockica

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Drinkopoly® je društvena igra namjenjena punoljetnim osobama. Stvorena je u svrhu zabave i ne zahtijeva konzumaciju alkoholnih pića. Izdavač u nikojem slučaju ne želi promovirati i poticati konzumaciju alkohola. Izdavač ni na koji način nije odgovoran na proizašle situacije iz igre. Izdavač može u svakom trenutku napraviti promjene ili poboljšanja igre bez da o tome obavijesti korisnika. Kupnjom i igranjem igre pristajete na navedene uvjete.